Interviews

interview De Harde Leerschool

today04/11/2020 48 2

Achtergrond
share close

De Harde Leerschool is een traject voor jongvolwassenen vanaf 18 jaar die moeite hebben om een baan of opleiding te doen. Het traject duurt 8 weken lang. In feite had het al op dinsdag 6 oktober van start moeten gaan, maar door corona moesten er veranderingen komen. Natuurlijk is het wat anders geworden omdat het traject zich aan de corona maatregelen moet houden. Maar er werd verteld dat de deelnemers het alsnog een fijne ervaring vonden de eerste week.

Rik en Remon van Cardea Music Radio waren in gesprek met Dirk van Danen, de projectleider van De Harde Leerschool. Hij heeft ons verteld over de ervaring van de deelnemers, en wat verdere informatie over het traject gegeven.

Natuurlijk is het traject nog wel even bezig, voor verdere informatie ga naar hun site https://www.dehardeleerschool.nl

  • cover play_arrow

    interview De Harde Leerschool CARDEA MUSIC RADIO

Geschreven door:admin

Rate it

Vorig bericht

NIEUWS

Cardea Music Radio weer in het Leidsch Dagblad

Cardea Music Radio stond weer in het Leidsch Dagblad. Hierbij het artikel.   De jongeren van Cardea Music Radio waren dit voorjaar net goed op dreef, toen de coronacrisis uitbrak. Op 5 maart verrichtte wethouder Yvonne van Delft in de studio aan de Gerrit van der Veenstraat in Leiden de officiële opening. Anderhalve week later was de studio dicht vanwege de lockdown. Auteur: Marieta Kroft - Leidsch Dagblad „Het loopt […]

today29/10/2020 71

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

0%